Tel : +90 (212) 871 13 71 | Fax : +90 (212) 871 13 18 | E-Mail : info@omegatercume.com

Dil Seçenekleri

turkish english russian

Omega Tercüme'yi Sosyal
Medyada Takip Edin

mail gönderin mail gönderin mail gönderin mail gönderin

Tercüme Hizmetlerimiz

Sunmuş olduğumuz hizmetlere aşağıdaki linklere tıklayarak gözatabilirsiniz.

Yazılı Tercüme

  1. Hukuki Tercümeler
  2. Resmi Belgelerin Tercümesi
  3. Teknik ve Bilimsel Tercümeler
  4. İş veya Kişisel Yazışmalar
  5. Tıbbi Metinlerin Tercümesi
  6. Finansal Metinlerinin Tercümesi
  7. Ekonomi Metinlerinin Tercümesi
  8. Siyasi Metinlerin Tercümesi
  9. Anlaşma ve Sözleşme Tercümesi
  10. Sanatsal Tercümeler
  11. Ücretsiz Tebrik Tercümesi

Sözlü Tercüme

  1. Simültane Tercüme
  2. Telefon ile Tercüme
  3. İş Görüşmeleri ve Müzakereler

Noter Evrakı Tercümesi

  1. Belgelerin Noterde Onaylatılması
  2. Apostil

Web Site Tercümesi

  1. Web Site Tercümesi
  2. Web Tasarımı ve Yazılım Desteği

Genel Bakış

Hukuki Tercümeler 

Hukuki tercüme, yazılı tercümenin en zor türlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Zira hukuki metinlerde çok sayıda özel terim, hukuki formüller, karmaşık kullanımlar, uzun ifadeler vardır ve çoğu zaman metni bir kaç kez okuduğunuzda bile metnin anlamını kavramakta zorlanırsınız.

Bu tür metinleri kavrayıp anlayabilmek ya meslekten hukukçu olan bir kişinin ya da hukuki metinlerin tercümesi konusunda geniş tecrübesi olan bir kişinin yapabileceği bir iştir. Bu nedenledir ki Omega Tercüme Merkezi olarak hukuki metinlerin çevirisnde uzman hukukçulardan ve hukuki çeviri konusunda uzman tercümanlardan oluşan bir ekiple çalışmaktayız. 
Devamı

Resmi Belgelerin Tercümesi :

Omega Tercüme Bürosu, resmi belgelerin profesyonel tercümesi konusunda hizmet sunmakta ve tam ve kesin tercümelerin zamanında yapılması hususunda %100 güvence vermektedir. Biz, belge tercümesi ile ilgili olarak sizin bütün taleplerinizi yerine getirmeye hazırız.

Devamı

Teknik ve Bilimsel Tercümeler 

Kaliteli bir teknik çeviri, sadece ve sadece, o alanda uzmanlaşmış olan, son derece deneyimli tercümanların vermesi gereken, son derece spesifik bir hizmettir. Eğer siz, herhangi bir aygıtın kullanım kılavuzunun veya buna benzer bir teknik dokümantasyonun çevirisini sipariş etmek istiyorsanız, bu durumda sizin, bu çeviri siparişini, yalnızca deneyimli ve kalifiye tercümanlara vermeniz gerekir. Bu çeviri, hangi uzmanlık alanı ile ilgili olursa olsun (ister makine yapımı, ister otomotiv, isterse petrol veya doğalgazla ilgili olsun), belgelerin çevirisinin en üst düzey kaliteyle yapılması gerekir. Geniş hacimli belgelerin tercüme edilmesi konusundaki benzersiz tecrübeleri ve teknik bilgiler konusunda sahip oldukları geniş bilgi birikimi sayesinde, “Omega Tercüme” bürosunun tercümanları,  en üst düzey taleplere en iyi biçimde yanıt verecek şekilde tercümeleri yapmaktadırlar.

Devamı
İş Yazışmalarının Tercümesi

İş yazışmalarının ve iş evrakının tercümesi, özel bir tercüme biçimidir. Zira, bu tür tercümeler, çevirmenin sadece iyi bir yabancı dil bilgisine sahip olmasını değil, aynı zamanda, iş yazışmalarının kendine özgü üslubunu da bilmesini gerektirir. Bunun dışında, tercümanın, iş terminolojisine de vakıf olması gerekir. zira, bir tek terimin yanlış şekilde tercümesi, karşılıklı anlaşmazlığa, hatta, sözleşmenin feshedilmesine neden olabilir. Sizin potansiyel iş ortağınızın, kötü ve aslına uygun olmayan bir çeviri metnini eline aldığı zaman neler düşüneceğini tahmin edebiliyor musunuz?Devamı